[email protected]

Αγγλικά

Μαθαίνουμε Αγγλικά

Τα Αγγλικά αποτελούν ομολογουμένως την περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα στον πλανήτη. Είναι η επίσημη γλώσσα σε όλες τις χώρες της βρετανικής κοινοπολιτείας και η βασική δεύτερη γλώσσα, σε περισσότερες από 53 χώρες στον κόσμο.

Υπολογίζεται ότι μιλούν αγγλικά περίπου 450.000.000 άνθρωποι!

 

Πόσο χρονών να ξεκινήσω μαθήματα αγγλικών;

Αν μιλάμε για παιδιά, η έμπειρη ομάδα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Kinnick συστήνει να αρχίσουν τα μαθήματα αγγλικών με τη μέθοδο της βιωματικής διδασκαλίας, από την ηλικία των 4- 6 ετών. Όταν μάλιστα μιλάς αγγλικά από τη συγκεκριμένη νηπιακή και προσχολική ηλικία, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις μαθήματα για μία δεύτερη ξένη γλώσσα στην Τετάρτη με Πέμπτη Δημοτικού (ενδεικνυόμενη ηλικία από 7-8 ετών και άνω).

Στην περίπτωση των ενηλίκων, τα αγγλικά δε γνωρίζουν ηλικία! Σίγουρα όμως είναι απαραίτητα για την επαγγελματική ανέλιξη και την καλύτερη κατανόηση κάποιων όρων.

1 στους 5 ανθρώπους μιλάει ή καταλαβαίνει αγγλικά.

Τμήματα Ενηλίκων

Υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων στο χώρο μας και ταχύρυθμων τμημάτων, για την κατάκτηση του πτυχίου σε ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών!

Ευκαιρίες Καριέρας από την αγγλική γλώσσα

Τα αγγλικά είναι η γλώσσα του ίντερνετ, της επιστήμης, της διπλωματίας, του τουρισμού. Ένας υποψήφιος επαγγελματίας που γνωρίζει την αγγλική, έχει αυξημένες πιθανότητες να εργαστεί σε μία πολυεθνική εταιρεία εντός και εκτός της χώρας διαμονής του…

Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Σκωτία, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Μαλαισία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ταϊβάν, Αίγυπτος

 

Το ήξερες ότι…
Το 85% του πληθυσμού στο Ισραήλ μιλάει αγγλικά σ’ επίπεδο Proficiency;
Στην Αυστρία υπάρχουν 185 ακαδημαϊκά προγράμματα σε διαφορετικούς κλάδους σπουδών;
Σχεδόν οι μισοί Έλληνες μιλούν αγγλικά;
Η βασική ακαδημαϊκή γλώσσα στην Ινδία είναι η αγγλική, παρόλο που υπάρχουν 26 διαφορετικές μητρικές γλώσσες;

 

Νηπιακά Τμήματα

Πιστεύουμε στην εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας από νωρίς. Γιατί; Βοηθάει στη γλωσσική ανάπτυξη και κριτική σκέψη του παιδιού, προάγοντας την κοινωνικότητα και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του!

 

Παιδικά Τμήματα

Η βιωματική εκμάθηση που εφαρμόζουμε, δίνει στα παιδιά και στους γονείς αυτό που θέλουν… Μία διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο μάθημα, με εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα, που φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

 

Τμήματα εφήβων & ενηλίκων

Διαλέξτε την ώρα και ημέρα του μαθήματός σας, απολαύστε τη δυνατότητα παροχής ενός ιδιαίτερου μαθήματος και απλά κάντε focus στον στόχο σας για το 100% της επιτυχίας!


Επιτυχόντες

Οι περισσότεροι μαθητές μας αγγίζουν το 100% επιτυχίας στην κατάκτηση μίας ξένης (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά) και ως αποτέλεσμα, λαμβάνουν το πτυχίο για το οποίο έχουν προσπαθήσει.

“When the English language gets in my way, I walk over it.”

Kinnick English Schools

  • Βιωματική εκμάθηση
  • Πρωτότυπο πρόγραμμα διδασκαλίας
  • Διαδραστικοί πίνακες
  • Aνάπτυξη της κρίσης και ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών
  • Ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα, για να βρεις το τμήμα που σου ταιριάζει!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram