[email protected]

Γαλλικά

Μαθαίνουμε Γαλλικά

Τα Γαλλικά αποτελούν μία γλώσσα, με προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης αλλά και την επίσημη γλώσσα των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της UNESCO, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, των διεθνών δικαστηρίων, με τη συγκεκριμένη λίστα να μη σταματάει εδώ. Είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στο ίντερνετ και ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να κάνουν σπουδές ή καριέρα στο εξωτερικό. Ειδικότερα αν υπάρχουν βλέψεις για μία θέση σ’ έναν διεθνή οργανισμό. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick έχουν ειδικά τμήματα για παιδιά αλλά και ενήλικες, που θέλουν να μάθουν ή να εξελίξουν τα Γαλλικά τους.

Υπολογίζεται ότι μιλούν Γαλλικά ως πρώτη γλώσσα περισσότεροι από 110 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο!

 

Πόσο χρονών να ξεκινήσω μαθήματα γαλλικών;

Τα Γαλλικά αποτελούν μαζί με τα Γερμανικά την προτεινόμενη ως δεύτερη ξένη γλώσσα, μετά τα Αγγλικά. Τα Γαλλικά αποτελούν μία δύσκολη ξένη γλώσσα, η οποία όμως μπορεί να διδαχθεί και αφομοιωθεί εύκολα μέσα από τη βιωματική εκμάθηση. Ειδικότερα όταν αυτή ξεκινάει από νωρίς… Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, το παιδί καλό θα ήταν να ξεκινήσει μία δεύτερη ξένη γλώσσα μέχρι την ηλικία των οκτώ ετών. Σε αυτή την ηλικία έχει τη δυνατότητα μαζί με τη γενική ευφυΐα του να αναπτύξει και τη γλωσσική. Τα Γαλλικά αποτελούν μία πλούσια γλώσσα, γραμματικά και συντακτικά, αλλά και μία από τις σημαντικότερες γλωσσικές εκφράσεις της λογοτεχνίας και της τέχνης. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Kinnick έρχονται να ενισχύσουν την εκμάθηση της δεύτερης γλώσσας που γίνεται στο σχολείο, μέσα από τη βιωματική μέθοδο και να βοηθήσουν τελικά το παιδί να τη γνωρίσει καλύτερα μέσα από το θέατρο, το παιχνίδι και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Συστήνεται το παιδί να έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών, πριν τα γαλλικά, αφού βοηθάει στην πιο γρήγορη εκμάθηση.

Στην περίπτωση των ενηλίκων, συνήθως πρόκειται για περιπτώσεις που χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα για την επαγγελματική καριέρα τους (εντός και εκτός Ελλάδας). Σε αυτή την περίπτωση προτείνονται τα ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων για την κατάκτηση ενός πρώτου πτυχίου σε ένα χρονικό διάστημα λίγων μηνών!

 

Περισσότερα από 60 εκατομμύρια ανθρώπων επιλέγουν τα Γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα.

Ευκαιρίες Καριέρας από τη γαλλική γλώσσα

Τα Γαλλικά είναι η γλώσσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και λογοτεχνών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Παρίσι θεωρείται ως η πόλη του φωτός, με την πιο ουσιαστική έννοια του όρου. Ένας υποψήφιος επαγγελματίας που γνωρίζει γαλλικά, έχει αποδεδειγμένα αυξημένες πιθανότητες να εργαστεί σε μία πολυεθνική εταιρεία εντός και εκτός της χώρας διαμονής του. Ειδικότερα για όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία καριέρα στο εξωτερικό, με σημαντικές απολαβές, τα Γαλλικά τον ταξιδεύουν διευκολύνοντας τη διαμονή του σε μερικές από τις πιο εύρωστες χώρες του κόσμου όπως είναι η Ελβετία και το Λουξεμβούργο.

Γαλλία, Βέλγιο, Καναδάς, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Αλγερία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Τυνησία, Μαδαγασκάρη, Αϊτή, Διάφορες αφρικανικές χώρες

 

Το ήξερες ότι…
– Το 25% του Καναδά, της Ελβετίας και του Βελγίου μιλούν Γαλλικά;
– Μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ του κόσμου είναι γαλλικά;
–  Η γαλλική γλώσσα αποτελεί την καλύτερη βάση για την εκμάθηση άλλων ξένων γλωσσών, όπως είναι τα ισπανικά, τα ιταλικά, τα πορτογαλικά ακόμη και τα αγλλικά;

 

Τα Τμήματά μας

  • Niveau Debutant (αρχάριοι) Preparotoire 1

  • Niveau Elementaire Cours I- Niveau A2

  • Niveau Moyen Β1

  • Niveau B2

“I just love France, I love French people, I love the French language, I love French food. I love their mentality. I just feel like it’s me. I’ m very French.”

Kinnick English Schools

  • Βιωματική εκμάθηση
  • Πρωτότυπο πρόγραμμα διδασκαλίας
  • Διαδραστικοί πίνακες
  • Aνάπτυξη της κρίσης και ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών
  • Ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα, για να βρεις το τμήμα που σου ταιριάζει!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram